Bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Dayanabildiğiniz kadar acı kullanmanız uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor……
Malzemeler:
6 su bardağı tavuk suyu
200 gr. haşlanmış didiklenmiş tavuk eti
3 çorba kaşığı tel veya arpa şehriye
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı domates salçası
1 adet rendelenmiş domates
1 adet ince kıyılmış yeşil biber
2 çorba kaşığı kıyılmış dereotu
Tuz
Karabiber
Pul biber
Tencereyi kısık ateşte ocağa koyunuz. Tereyağını tencereye koyunuz. Salçayı kavurunuz. Yeşilbiber ve
domatesleri ekleyiniz. Tavuk suyunu ekleyiniz ve ateşin derecesini arttırınız . Su kaynayınca şehriyeleri atınız. Baharatları koyunuz. Şehriyeler piştikten sonra dereotunu ekleyip ocağı söndürünüz. Limon suyu ile birlikte servis ediniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder