MALZEMELER
6adet taze kırmızı kapya biber ( közlenmiş )
4-5 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kaşığı domates salçası
100 gr. Kadar kaşar loru
1 çay kaşığı kekik,
acı kırmızı biber,
2 yemek kaşığı zeytinyağı,
tuz
kimyon
YAPILIŞI
Közlenmiş ve kabukları soyulmuş kırmızı biberleri rondo veya robottan geçirin.
Daha sonra sırası ile domates salçasını, çatalla ezilmiş peyniri ve ezilmiş sarımsakları ekleyip karıştırın. Zeytinyağını ilave edin. Kimyon, kırmızı biber ve tuzu ekleyin.
Hazırladığımız sosu bir kavanoza alıp buzdolabında soğuttuktan sonra ertesi gün kulanın.
4-5 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kaşığı domates salçası
100 gr. Kadar kaşar loru
1 çay kaşığı kekik,
acı kırmızı biber,
2 yemek kaşığı zeytinyağı,
tuz
kimyon
YAPILIŞI
Közlenmiş ve kabukları soyulmuş kırmızı biberleri rondo veya robottan geçirin.
Daha sonra sırası ile domates salçasını, çatalla ezilmiş peyniri ve ezilmiş sarımsakları ekleyip karıştırın. Zeytinyağını ilave edin. Kimyon, kırmızı biber ve tuzu ekleyin.
Hazırladığımız sosu bir kavanoza alıp buzdolabında soğuttuktan sonra ertesi gün kulanın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder