MALZEMELER
6 Çorba kaşığı limon suyu
1 Çorba kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
2 Adet sivri biber (acı)
1 Tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil
1 Tatlı kaşığı köri
½ Su bardağı zeytinyağı
YAPILIŞI
Sivri biberleri ince ince doğrayın Tüm malzemeyi karıştırın.
1 Çorba kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
2 Adet sivri biber (acı)
1 Tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil
1 Tatlı kaşığı köri
½ Su bardağı zeytinyağı
YAPILIŞI
Sivri biberleri ince ince doğrayın Tüm malzemeyi karıştırın.
Çiğ olarak kullanacağınız bu sosu salatalarda,soğuk etlerde, piliç, balık ve kırmızı etlerde kullanabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder